Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad sommarskinka med rissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott att laga!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 – 275° övervärme.
  2. Skiva skinka, lägg den i ugnsform och bred lite senap på skivorna. Täck med ostskivor. Strö på paprika.
  3. Gratinera i övre delen av ugnen tills osten smält.
  4. Koka riset.
  5. Ge grönsakerna ett hastigt uppkok och låt dem rinna av. Lägg dem tillbaka i kastrullen med en klick smör och hetta upp.
  6. Blanda med riset och servera till skinkan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.