Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravstenar med dipp

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Skrämmande gott! Du kan antingen göra de här i flera små skålar, eller ta en stor form och förbereda en hel kyrkogård till gästerna. Laktosfri och äggfri. Använd glutenfria kex för glutenfri variant.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa ihop samtliga ingredienser till dippen till en krämig röra. Fördela i 10 små glas eller i en stor form.
  2. Strö över krossade rödbetschips. Det ska likna jord. Fyll en spritspåse med lite färskost och spritsa R.I.P, ett kors eller annat på kexen. Stick ner i skålarna eller i formen. Klart!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.