Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingklubbor med dipp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekta fredagsmiddagen. Ugnen gör allt jobb.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°. Dela kycklingklubborna. Tvätta potatisen och skär den i klyftor. Lägg potatis och kyckling på en plåt med bakplåtspapper. Pensla allt med smör-&rapsolja och krydda med salt. Pensla dessutom kycklingen med soja och krydda den med peppar. Stek i mitten av ugnen ca 40 min.
  2. Rör ihop dippen. Servera med grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.