Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad tonfisk med vaniljravioli

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakbrytningskonst på hög nivå. Muskot och vanilj är underskattade i matlagningen. Välj gärna ravioli fylld med karljohanssvamp eller ricotta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka raviolin enligt anvisningen på förpackningen. Smörj in fisken i olja, hälften av det rivna citronskalet, salt och peppar och grilla den hastigt på grill eller i grillpanna, så att den fortfarande är rosa inuti.
  2. Dela och skrapa ur vaniljstången och koka upp frön och stång med grädden. Tillsätt den varma raviolin och krydda med muskot, salt och peppar. Servera pastan med färskrivet citronskal, pecorinoost och skivad grillad tonfisk.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Farmerboy1 27 januari 2011

    Var lite skeptiskt men det gick över när vi åt RIKTIGT GOTT

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.