Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade majskolvar med tomatsalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smör i all ära men det här är ett bra alternativ att servera till varma majskolvar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort kvistfästet från tomaterna, skär dem i mindre bitar. Kärna ur och finhacka chilin. Koka de hackade tomaterna med chili, socker, salt och citronsaft till en tjock salsa. Låt svalna.
  2. Koka majskolvarna ca 5 minuter i saltat vatten. Grilla dem och servera salsan till. Pressa citronsaft över och salta med flingsalt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.