Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade persikor med glass

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart god efterrätt till alla typer av middagar. Man andas sommar odh sol och sköna kvällar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Dela persikorna och kärna ur. 2. Trä upp persikorna 2 och 2 på trägrillpinnar. 3. Pensla med matoljan. Grilla 4-5 minuter på varje sida, tills de har fått fin färg. 4. Lägg dessa på portionsassietter (2 halvor på varje). 5. Mosa hallonen/jordgubbarna lätt och lägg detta i persikohalvorna. 6. Ringla över lite flytande honung.
  2. Serveras tillsammans med glassen. Tips. Kan även garneras med sprutgrädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.