Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksragu

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Skär rödlöken i skivor eller tunna klyftor. Skölj och rensa bönorna. Dela zucchinin på längden och skär i tjocka skivor. Skär sellerin i 3 centimeter breda bitar. Strimla paprikan grovt. Skär tomaterna i klyftor eller cocktailtomaterna i halvor. Hetta upp olja i en stor stekpanna. Fräs lök, bönor, zucchini och selleri i några minuter. Tillsätt paprika och tomater och stek i ytterligare 4-5 minuter. När grönsakerna börjar mjukna men fortfarande har lite spänst kvar kryddar du med salt och peppar och lite pressad citron. Riv några blad färsk basilika grovt och strö över ragun.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.