Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gulaschgryta med färs

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott, ger "mersmak".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva lök och potatis. Kärna ur, skölj och skiva paprikorna. Bryn köttfärsen grynig i lite av smöret i en stekpanna på medelstark värme. Lägg över i en gryta och blanda i potatisen. Fräs lök och paprika i resten av smöret och lägg över i grytan.
  2. Tillsätt tomatkross, salta och krydda. Låt koka under lock tills potatisen är mjuk, ca 10 minuter. Späd ev med lite vatten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.