Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Guldgrävarens räkrisotto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Istället för ris kan man använda hirs som är en form av vete. Hirsen kokas som vanligt ris och har en lite annan konsistens.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala räkorna. spola riset i kallt vatten. Rör ner olivolja,timjan och pressad vitlök. Skär tomaterna och paprika i bitar och salladen i strimlor.
  3. Blanda riset med räkor och grönsaker. Blanda ihop fraiche, saffran och salt.
  4. Servera såsen till risotton.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.