Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurksallad med honungssmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt till stekt lax och potatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala gurkan. Skiva den tunt. Strö på salt och låt den stå 10 minuter. Låt sedan gurkan rinna av väl i ett durkslag.
  2. Skär löken i tunna skivor. Hacka dillen och blanda den med citronsaft, crème fraiche, honung och senap. Smaksätt med salt och peppar. Blanda i den väl avrunna gurkan och purjoskivorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.