Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gurksallad med lime

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En frisk och fräsch sallad av gurka som passar fint till fisk och skaldjur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela gurkorna på längden. Gröp ur kärnorna med en liten sked och skär gurkorna i bitar.
  2. Skiva löken mycket tunt. Blanda med gurkan i en skål. Riv skalet av limefrukterna och pressa ur saften i en skål. Vispa ner olivoljan och smaka av med salt och peppar.
  3. Häll marinaden över gurkblandningen och blanda ner grovt hackad mynta och limebladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.