Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallonsylt med lime

 
Skriv ut

Extra frisk och fräsch blir hallonsylten med syra från lime.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 1 kg sylt
  2. Varva bär och socker i en kastrull och låt stå 1-2 timmar. Häll över limesaften och värm långsamt. Skaka grytan då och då. Låt sylten sjuda i 10 minuter. Ta grytan från värmen och skumma.
  3. Rör ut natriumbensoaten i ½ dl sylt som sedan blandas väl med resten av sylten. Häll upp sylten på rena, varma burkar med tättslutande lock.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.