Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloumi och bacon

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mycket snabbt att göra och väldigt gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor. Linda bacon runt halloumin och sätt en tandpetare rakt igenom. Lägg dem i en ugnsfast form och häll över olivoljan.
  2. Sedan in i ugn i 250 grader i ca 15 min tills osten börjat "smälta". Ser inte så gott ut men är desto godare.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sann67 14 oktober 2011

    Även jättegott att grilla.

  • Marenb 24 november 2011

    Ja det är det och även att steka

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.