Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Halloween - Svart pasta med saffrans- och skaldjurssås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En perfekt rätt att servera på Halloween! Ser lite läbbig ut, precis som det ska vara på alla helgona ... ;)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka lök och vitlök och strimla paprikan. Fräs lök, vitlök och paprika i lite av oljan från musslorna. Krydda med lite cayenne, paprikapulver och saffran. Låt allt svettas på låg värme i ca 5 minuter.
  2. Klicka i creme fraiche och tillsätt vin. Låt allt koka ihop i ca 5 minuter.
  3. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet.
  4. Precis innan rätten ska serveras tillsätter du musslor och räkor och låter allt bli varmt. Garnera med parmesanost och lite fler räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.