Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Harissa

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna heta Mellanöstiska piff-krydda är helt underbar!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rosta koriander, spiskummin och kummin i en het torr panna till dess att de börjar dofta. Mortla kryddorna tillsammans med salt och socker mot slutet även vitlöken. Mixa chilin Blanda samman chili, kryddor och tomatpuré till en slät mix. Tillsätt olivoljan lite i sänder till röran. Häll upp på burk och förvara i kyl för bästa hållbarhet, varar lätt en månad.
  2. Om man inte orkar mortla så kan man köra allt i en mixer...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.