Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötskaka

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Mycket god och saftig mjuk kaka!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Smält smöret i en kastrull. Mal nötterna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker i en stor bunke. Rör ihop alla ingredienser med gräddfilen. Häll smeten i en smord och bröad form, som rymmer 1 1/2 l. Grädda ca 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.