Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hasselnötskakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Älskar du hasselnötsmassa? Då är denna kakan något för dig!

Ingredienser

Instruktioner

Rör matfett och socker pösigt. Tillsätt äggulan och sedan mjölet. Arbeta ihop till en deg och ställ i kylen en stund. Rulla degen till en rulle och skär i bitar. Forma till kulor och lägg på en plåt. Tryck en grop i varje kaka och fyll med rikligt av hasselnötsmassan. Grädda i 150-175 grader ca 12-15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.