Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hawaiigryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Ett enkelt och mera tropiskt sätt att laga kassler.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna kassler och ananas och skiva purjolöken.
  2. Fräs purjolöken i oljan i en stekpanna tills den börjar mjukna. Lägg i kassler och ananas, spara spadet.
  3. Strö över paprikapulvret och rör om ordentligt. Tillsätt buljongen och därefter grädden och ananas spadet. Blanda i currypulvret och gurkmejan. Låt koka ihop i 5 till 10 minuter.
  4. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.