Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Helenas filmjölksbröd

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Otroligt enkelt och snabbt! Receptet kan lätt halveras för att passa i 1 bakform.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienser. Man kan gärna lägga till lite solrosfrön, russin eller torkad frukt. Smöra och mjöla 2 avlånga bakformar för bröd. Häll i blandningen. Grädda bröden samtidigt i 175 grader, 1,5-2 timmar.
  2. Njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.