Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hemlagad Pasta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Lite roligare att göra det själv

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser i en matberedare och kör i cirka 1 minut.
  2. Eller mät upp mjölet i en skål eller på ett bakbord. Vispa ihop ägg, äggulor, salt och olja.
  3. Gör en grop i mjölet och häll i äggblandningen. Arbeta in mjölet och knåda sedan degen väl, den ska bli elastisk.
  4. Täck över degen och låt den ligga i kylskåp minst 30 minuter.
  5. Dela degen i fyra lika stora delar. Kavla och forma degen i pastamaskin. Eller kavla ut varje del på lätt mjölat bakbord till en mycket tunn kaka. Skär eller sporra till olika former.
  6. Låt pastan ligga och torka en stund innan den kokas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.