Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het köttfärs- och parmasoppa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Varm och god när det börjar bli kallt och ruggigt ute.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs färs och parmaskinka i margarin i en stekgryta. Tillsätt hackad lök och finhackad vitlök och låt den bli glansig. Skala och riv morötter och potatis grovt, hacka paprikan i bitar. Blanda ner morötter, potatis, paprika, paprikapulver, cayennepeppar, köttbuljong och tomatpuré.
  2. Låt soppan koka i 15 minuter. Tillsätt makaroner och låt dem koka med i ytterligare 10 min. Finhacka persiljan och stör den över.
  3. Servera med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.