Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het mango doppad i vit choklad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grillad frukt kan varieras i det oändliga. Här är det mango i skön förening med vit choklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv chokladen grovt och lägg i en stor skål. Dela mangon och skär loss kärnan och skalet. Skär mangoköttet i så jämna bitar som möjligt. Sätt en mangobit på varje spett, pensla runtom med smält smör och grilla spetten hastigt runtom.
  2. Doppa mangon i den rivna chokladen och njut.
  3. Servera ev med en klick grädde eller lite vaniljglass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.