Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit choklad och kokosgratinerad mango med limeyoghurt

 
Skriv ut

Påminner om ”gino”, här med kokos och frisk yoghurt. Man kan också göra rätten med fryst mango.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Skala mangon och skär bort kärnan. Skär den i skivor och lägg på ett ugnssäkert fat.
  3. Riv chokladen och blanda med kokos. Strö blandningen över mangon och gratinera i övre delen av ugnen tills det fått fin färg.
  4. Blanda yoghurten med limeskal och honung och servera till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.