Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het och pikant fruktsallad

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Dessert från mikrovågsugne

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär mangon i tunna skivor, papayan och ananasen skärs i tunna skivor på längden.Persikorna skärs i åtta klyftor vardera.
  2. Lägg apelsinskalet med apelsinsaften, ingefäran, kardemumman, kanelstången och sockret i en stor skål. Blanda väl och koka på full effekt i 4 minuter. Rör om efter halva tillagningstiden.
  3. Lägg mango, papaya och ananasskivorna i skålen och koka på full effekt i 2 minuter. Lägg i persikorna, plommonen och kivifrukten och koka i ytterligare 3-4 minuter rör om två gånger under tiden tills frukten är genomhet men inte överkokt.
  4. Servera fruktsalladen varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.