Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta krabbägg

 
Skriv ut

Atkins. Kolhydrater/port: 1 g Nettokolhydrater/port: 1 g Fibrer/port: 0 g Protein/port: 7 g Fett/port: 8,5 g Kalorier/port: 110

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela äggen på längden och ta bort gulan. Blanda gulorna i en matberedare tillsammans med hälften av majonnäsen, senapen och kryddningen.
  2. Lägg blandningen i en skål och rör i krabbköttet, resten av majonnäsen och rödlöken.
  3. Klicka fyllningen i vitorna. Servera kalla eller rumstempererade

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.