Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Heta tigerräkor med pasta

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Enkelt, snabbt och fruktansvärt gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Ta bort stjärten på räkorna. Hacka chilin och vitöken. Hetta upp oljan i en panna. Låt chili och viltök fräsa några sekunder. Tillsätt räkorna och häll på vinet. Låt det fräsa nån min. Räkorna blir sega om de fräser för länge. Lägg upp lite rucola på tallrikar. Lägg på pastan. Toppa sedan med räkorna och häll på spadet som blivit i pannan. Servera med en klick aioli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.