Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hett potatistilltugg

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Som drinktilltugg eller som tillbehör till grillat kött. Hur starka du vill ha dem, avgör du själv. Det är bara att ta mindre bitar av jalapeñon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och borsta potatisarna. Dela dem i halvor och ställ dem i en ugnssäker form med grovt salt i botten.
  2. Finhacka eller strimla jalapeñon. Lägg någon eller några bitar på varje potatishalva. Strö på riven ost.
  3. Gratinera i ugnen ca 20 minuter tills osten smält och fått färg. Servera ljumma.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.