Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

En söt och god marinad, jag använder den till både fläsk, nöt och kycklingkött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman alla ingredienserna.
  2. Marinera sedan köttet, låt gärna köttet ligga i marinade ca en timme men det går lika bra att pensla på i omgångar medans du grillar/steker köttet.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • CeciliaK 15 maj 2008

    ingredienserna smälte samman perfekt men det var något som saknades, önskar en lite fylligare marinad!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.