Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Snabb jambalaya

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Om du har bråttom.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär baconen i strimlor och bryn den. Bryn de strimlade kycklingfilébiffarna i fettet från baconet. Tillsätt löken och låt brynas. Smaksätt med peppar och chili.
  2. Tillsätt krossade tomater och vatten. Koka upp. Häll i riset och tillred under lock i 10 minuter, tills riset är färdigt. Tillsätt ärter-majs-paprika och räkor. Upphetta och dekorera med persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.