Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Honungsnötter med blåmögelost och fruktsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Min favoritdessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg nötter och honung i en kastrull och koka ihop tills honungen blir svagt gyllenbrun. Tillsätt vattnet och låt svalna lite.
  2. Skala, kärna ur och tärna päronen fint. Skölj och halvera druvorna. Blanda päron, vindruvor och citronsaft.
  3. Servera osten med nötter och fruktsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.