Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hot buttered punch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanel och muskot ger smak åt den här amerikanska klassikern. Det kan låta märkligt med smörklicken som ska röras i, men när man känner den härliga smörkolatonen ... underbart!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm juice, kanelstänger och nejlikor. Ta från värmen och tillsätt konjaken. Rör i smöret.
  2. Skrubba citronen i ljummet vatten och skala den med potatisskalare eller vass kniv utan att det vita, bittra kommer med. Lägg ett skal i varje glas.
  3. Häll över den varma äppeldrycken och riv över muskot. Servera rykande varmt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.