Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Äppelkompott med punch och kanel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Läckert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och skär äpplena i stora tärningar. Lägg dem i en kastrull med vatten, punsch och kanelstång. Koka utan lock tills äppeltärningarna är riktigt mjuka. Rör om då och då. Ställ kastrullen i kallt vattenbad så att kompotten svalnar.
  2. Skeda upp kompotten i glas och servera med en kula vaniljglass av god kvalitet. Dekorera med kanelstång.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.