Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inbakad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Enkelt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt kyckling fileérna i en ugnssäker form. Salta fileérna med flingsalt. Stek dem i ugnen i ca 20 min i ca 175 grader.
  2. Rulla ut smördegen på en plåt. Ta ut kycklingen och dela den i små bitar. Fördela kycklingen i mitten på de två smördegsplattorna. Smeta ut färskost på kycklingen.
  3. Lägg över crème fraichen. Strö över den rivna osten. Lägg över smördegen så att den ligger omlott, vik även in kanterna om det behövs. Pensla med uppvispat ägg.
  4. Sätt in i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter, eller tills smördegen ser färdig ut.
  5. Ät och njut med en god sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.