Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska lammfärsbiffar

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har ännu inte gjort detta recept men det lät gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser (utom smör och olja) tills färsen blir lite smetig. Provstek en liten bit och smaka av. Det ska smaka starkt men inte aggressivt.
  2. Forma färsen till små pannbiffar, cirka 35 st. Stek i omgångar på medelhög värme i smör och olja. Låt svalna-
  3. Servera tillsammmans med en bönröra (se recept på min sida) och yoghurt med mynta och chili (se recept på min sida).

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.