Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Indiska räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En currydoftande spännande smårätt som passar som förrätt eller "kvällsgodis".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka löken fint. Skala äpplet och skär det i fina tärningar. Skala räkorna. Blanda till fiskbuljongen.
  2. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och fräs löken och äppeltärningarna. Pudra över mjölet och vispa ner buljongen. Blanda ner tomatpurén och låt såsen koka ett par minuter. Rör ner grädden och till sist räkorna som bara får bli ordentligt genomvarma. Får de koka för länge blir de lätt sega. Smaka av med salt, peppar och ev mer curry. Servera med kokt ris

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.