Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsköttbullar med grön pasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grönkålen kan bytas mot färsk babyspenat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. häll av vattnet.
  2. Fräs grönkålen i smör i en stekpanna tills vätskan kokat in. Häll på grädden. Salta. Låt sjuda på svag värme ca 5 min.
  3. Rör ner grönkålen och osten i den heta pastan.
  4. Stek köttbullarna med ingefäran i smör. Servera grönkålspastan till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.