En god och nyttig vegetarisk rätt när tiden är knapp.
330 kalorier per portion
Instruktioner
- Koka upp buljongen i en stor gryta. Skölj och skär salladslöken i ca 3 cm breda bitar. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skölj och skär broccolin i små bitar. Låt minimajsen rinna av och halvera dem.
- Lägg grönsakerna i grytan och låt koka under lock ca 5 minuter. Rör i ingefäran och äggnudlarna och låt koka ytterligare ca 5 minuter.
- Vispa upp äggen med saltet, stek en tunn omelett av smeten i sesamoljan i en teflonstekpanna.
Stjälp upp omeletten på en skärbräda och rulla ihop. Skär rullen i tunna strimlor.
Blanda ner strimlorna i grytan.
- Servera soppan i djupa skålar med bröd till.
Publicerat den
6 september 2009
Liknande recept
Skriv kommentar