Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärsnudlar med omelettstrimlor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god och nyttig vegetarisk rätt när tiden är knapp. 330 kalorier per portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp buljongen i en stor gryta. Skölj och skär salladslöken i ca 3 cm breda bitar. Skölj, kärna ur och strimla paprikorna. Skölj och skär broccolin i små bitar. Låt minimajsen rinna av och halvera dem.
  2. Lägg grönsakerna i grytan och låt koka under lock ca 5 minuter. Rör i ingefäran och äggnudlarna och låt koka ytterligare ca 5 minuter.
  3. Vispa upp äggen med saltet, stek en tunn omelett av smeten i sesamoljan i en teflonstekpanna. Stjälp upp omeletten på en skärbräda och rulla ihop. Skär rullen i tunna strimlor. Blanda ner strimlorna i grytan.
  4. Servera soppan i djupa skålar med bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.