Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids tunnkakor

 
  • Serverar: 10-15 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Hur goda som helst

Ingredienser

Instruktioner

Blanda degen som brukligt till en ganska lös deg, jäs 40 min. Dela degen i småbitar och baka ut till kakor stora som stekpannan, jag gjorde mina ca en halv centimeter tjocka och då blev de ungefär dubbelt så tjocka när man gräddade dem. Nagga brödet och stek i torr gjutjärnspanna på medelvärme tills brödet får lite färg, vänd och grädda baksidan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.