Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingrids kyckling med rosmarin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En kryddigt god bjudrätt, med mycket smak av rosmarin och fransk senap.

Ingredienser

Instruktioner

Dela kycklingen i lagom stora bitar. Stek dem runt om i smör i en gryta. Krydda rikligt med rosmarin, vitlökspulver och svartpeppar. Salta lite. Skala lökarna och dela dem på mitten. Lägg i löken i grytan och låt den bli gyllengul. Häll ner crème fraiche och klicka i senapen. Rör om. Stänk i kinesisk soya. Låt grytan puttra tills kycklingen är genomstekt , ca 30 minuter. Knaperstek baconet och klipp det i småbitar och strö över. Servera med ett luftigt ris och en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.