Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Inlagd gurka

 
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Så enkelt och så gott!

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta och borsta gurkorna. Torka av dom och skär i ganska tjocka skivor. Varva gurka, dillkronor och kryddor i rena burkar. Koka upp ättika, vatten, socker och salt och häll den heta lagen över gurkorna. Låt svalna och förslut. Förvara svalt. Du kan äta gurkan redan efter 1 - 2 dygn. Om du ska förvara burkarna länge, blanda i 1 tsk atamon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.