Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Irish stew

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God gryta att avnjutas nu till hösten...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken, fräs i olja i kastrull. Tillsätt finfördelad köttfärs, eller de finskurna köttbitarna och fräs tillsammans med löken.
  2. Häll över det kokande vattnet och smula ned buljongtärningarna. Skala rotfrukterna och skär dem i grova bitar, lägg i kastrullen.
  3. Tillsätt grädde och kryddor, pressa i vitlöken och koka i 25 minuter. Rör då och då. Strö maizena över grytan, rör om och låt stå i 15 minuter innan serveringen.
  4. Servera i djupa tallrikar, bjud bröd och smör och gärna mörkt lättöl till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.