Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk salviakyckling med pasta.

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Salvia och parmaskinka sätter härlig smak på kycklingfilén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda filéerna med salvia, salt och peppar. Linda en skinkskiva runt varje filé. Bryn dem i smöret i en stekpanna. Flytta över dem till en ugnsfast form och stek dem färdiga i 200° ca 20 min. Dekorera gärna med färska salviablad.
  2. Pasta: Koka pastan enl anvisn på förpackningen. Halvera cocktailtomaterna. Värm dem försiktigt i en kastrull med olivolja och balsamvinäger så att de blir lite ljumma. Blanda tomaterna med pastan eller servera dem vid sidan av till kycklingen och pastan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.