Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk pasta

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna pasta blev jag bjuden på när jag var i Amalfi hos mina goda vänner. Älskade den!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta auberginen o tärna den. Stek den i stekpannan tillsammans med olja samt vitlök som du pressar i, tills den fått färg o mjuknat. Salta o peppra Tillsätt krossade tomater o låt koka ihop.
  2. Koka 500gr pasta penne..
  3. Varva i en stor gryta. Ta pasta-gryta-rivenost-pasta- osv
  4. Låt stå på svag värme ca 30 min o gotta till sig.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sune43 7 december 2009

    Underbar pastarätt. Krämig och mjuk utan grädde. Den här kommer jag att göra igen.

  • Thenidiel 3 juli 2012

    Gör ofta detta hemma hos oss! Satsar 1 msk tomatpuré och ibland byter riven ost till keso mini. Mums mums!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.