Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och rabarbermousse

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Enkel att göra. Somrig och härligt luftig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snoppa och skölj jordgubbarna, mixa dem. Blanda ner yoghurt och saft i moset.
  2. Vispa grädden luftig, gör den ganska fast, men ändå inte för hård. Vänd ner jordgubbsblandningen, lite i taget. Rör försiktigt ihop.
  3. Fördela moussen i koppar eller glas och låt stå kallt i åtmistone en timme. Kan stå i ca 8 timmar.
  4. Servera gärna med en liten havrekaka eller några mandelbiskvier. Ett per plattor Noblesse är också gott!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.