Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbspaj med lätt citronkräm

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Lättare och riktigt god, fått många komplimanger.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Hacka samman mjöl, fett och socker till en deg. Tillsätt vatten och arbeta ihop. Tryck ut degen i en smord pajform. Grädda i 10 minuter. Låt svalna.
  3. Rör ihop kesella, crème fraiche, florsocker och citronskal. Halvera jordgubbarna.
  4. Fyll skalet med krämen och jordgubbar och granera med citronmeliss och siktat florsocker. Lycka till!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.