Kärleksmums med extra allt! Supersaftiga och oemotståndliga.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och socker fluffigt med elvisp. Smält smöret och ta bort från värmen. Tillsätt grädde och choklad och rör tills chokladen har smält.
- Blanda ihop alla torra ingredienser. Rör ihop chokladen med äggvispet och vänd ner de torra ingredienserna.
- Häll smeten i en smord och bröad form, ca 30x20 cm. Grädda mitt i ugnen i ca 40 minuter. Stjälp upp kakan efter ca 5 minuter och låt svalna.
- Topping:
Smält chokladen i vattenbad. Låt svalna något. Vispa smör och socker fluffigt. Tillsätt vaniljpulver, kaffe och chokladen, rör om till en jämn smet.
- Bred ett tjockt lager av toppingen på kakan och strö över kokosflingorna. Skär i rutor.
Publicerat den
30 september 2016
Liknande recept
Skriv kommentar