En kaffekopp av cheesecake tackar ingen nej till. Så läckert och så annorlunda!
Glutenfri
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Rör samman smält smör, socker, sirap och majsmjöl. Häll blandningen i en långpanna, ca 25x30 cm, med bakplåtspapper. Grädda ca 10 minuter. Krossa och fördela i 4 kaffekoppar eller glas.
- Lägg gelatinbladet i kallt vatten 5 minuter. Koka upp mjölken och tillsätt kaffepulvret. Krama ur gelatinbladen och rör ner i det varma kaffet. Vispa samman färskost, créme fraiche och florsocker, tillsätt kaffet och rör om ordentligt. Fördela i kopparna och ställ kallt i minst 3 timmar.
- Vispa grädden och spritsa den i kopparna. Pudra över kakao och hyvla över mörk choklad.
Publicerat den
23 april 2016
Liknande recept
Skriv kommentar