Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaffecheesecake deluxe

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kaffekopp av cheesecake tackar ingen nej till. Så läckert och så annorlunda! Glutenfri

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Rör samman smält smör, socker, sirap och majsmjöl. Häll blandningen i en långpanna, ca 25x30 cm, med bakplåtspapper. Grädda ca 10 minuter. Krossa och fördela i 4 kaffekoppar eller glas.
  3. Lägg gelatinbladet i kallt vatten 5 minuter. Koka upp mjölken och tillsätt kaffepulvret. Krama ur gelatinbladen och rör ner i det varma kaffet. Vispa samman färskost, créme fraiche och florsocker, tillsätt kaffet och rör om ordentligt. Fördela i kopparna och ställ kallt i minst 3 timmar.
  4. Vispa grädden och spritsa den i kopparna. Pudra över kakao och hyvla över mörk choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.