Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kajsa Varg med korv

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Så här går det när man börjar laga mat och har "fel" ingredienser hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna falukorven, hacka löken, pressa vitlöken. Fräs allt i en stekpanna så att korven får färg. Häll på mjölken och såsa till med ketchupen (eller chilisåsen) och låt puttra ett par minuter. Strimla purjolöken och häv ner i pannan. Smaka av med citronpeppar och timjan.
  2. Servera med fördel basmatiris till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.