Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kajsas lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god och enkel bjudrätt som passar lika bra till potatis som ris.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg laxen i en smörsmord form. Blanda vitlök, chilisås, crème fraichen, hackade nötter, pressad vitlök, salt och peppar. Täck laxen med crèmen. Grädda i 225 grader tills fisken är genomvarm ( ca 20-25 minuter). Servera med ris eller små potatisar och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.