Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalassallad med räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Räkor och bacon är kalasgott tillsammans.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hårdkoka äggen. Spola dem kalla och skala dem samt skär dom i klyftor.
  2. Klipp baconet i bitar, sprödstek och låt rinna av på ett hushållspapper.
  3. Rensa räkorna. Skölj och skiva purjolök. Skala och skär äpplena i tunna stava, strimla salladen.
  4. Rör ihop ingredienserna till såsen, smaka av med curry och blanda ner sallad, äpple och purjolök. Bottna ett stort uppläggningsfat med blandningen. Lägg på fina ringar av räkor, bacon och och äggklyftor.
  5. Garnera fatet med dillkvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.